متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/12/14 - 15:26
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 342
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم اندیشی دستیاران ارشد تخصصی برگزار شد

دکتر واحدی با اشاره به راهگشا بودن جلسات هم اندیشی با دستیاران در رفع مشکلات این دسته از فراگیران گفت: این جلسات از سوی وزارت بهداشت به عنوان مدل موفق کشوری مطرح و معرفی شد.

به گزارش سینا رسانه  دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این جلسه دوشنبه ۱۴ اسفند آبان 1402، با حضور دکتر حجت شیخ مطهر واحدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، دکتر مهراد عقیلی مدیر اجرائی آزمون ها،سپیده عبدالملک پور کارشناس مسئول معاونت آموزش تخصصی و دستیاران ارشد مقطع تخصصی گروه های بالینی دانشکده پزشکی در سالن شورا برگزار شد.
این جلسه پیرو جلسات هم افزایی با دستیاران و حل مسایل و مشکلات دوره دستیاری برگزار شد.
یکی از دستیاران ارشد مسائل و مشکلات خود از جمله سختی کار، تعداد بالای کشیک ها، پاویون های نامناسب، کم کاری اینترن ها، فلوشیپ محور بودن برخی بیمارستان های آموزشی، حجم بالای کاری را مطرح کرد.
انجام روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ مشاوره پزشکی، وسعت فضای فیزیکی بیمارستان های دانشگاه بیمارستان امام خمینی و اضافه شدن حجم کاری مهدی کلینیک جمعا با ۲ هزار تخت فعال بیمارستانی، عدم پرداخت حق الزحمه علی رغم پوشش ویزیت بیماران درمانگاه های بیمارستان دغدغه یکی دیگر از دستیاران ارشد بود.
آموزشی نبودن کلاس ها، تغذیه نامناسب که البته به گفته دستیاران بعد از جلسه قبلی که در آبان ماه برگزار شده بود وضعیت تغذیه به طور محسوسی بهتر شده، امکانات رفاهی، کارانه پایین، نارضایتی از ارزیابی رزیدنت بر اساس نمره، پرداختی ها، ناامیدی دستیاران، خروج از دوره دستیاری و پایان کار از سوی دستیاران مسائلی بود که به طور مشترک مطرح شد‌.

دکتر واحدی در جمع بندی جلسه گفت: تمرکز ما در دانشگاه و  دانشکده بر حل مشکلات و ارتقاء و بهبود وضعیت فعلی دستیاران ی وضعیت فعلی دستیاران استوار است و این جلسات تا امروز مثمر ثمر بوده است تا جایی که جلسات مشترکی با گروه های آموزشی برگزار و مسائل و دغدغه های دستیاران در آن مطرح شده است.
وی با اشاره به موفق بودن و با تاکید بر تداوم این جلسات گفت: این جلسات از سوی وزارت بهداشت به عنوان یک الگوی موفق کشوری مطرح شده تا در سایر دانشگاه ها برنامه ریزی و اجرایی شود.
دکتر واحدی تامین رضایت دستیاران را اولویت اصلی  معاونت آموزش تخصصی عنوان کرد و گفت: خروج دستیاران یک مسأله نگران کننده است و در نهادهای بالادستی پیگیری می شود  که امیدوارم با تصمیمات نهادهای مربوطه شاهد بهبود اوضاع معیشتی د صنفی دستیاران باشیم کما این که دانشگاه نیز پیگیر بهبود وضعیت دستیاران و جبران زحمات این فراگیران در بیمارستان ها است‌.

  • گروه خبری : معاونت آموزش تخصصی
  • کد خبر : 261035
کلمات کلیدی
نیرومند رومیانی
تهیه کننده:

نیرومند رومیانی

تصاویر

تنظیمات پس زمینه